Hozzájárulok, hogy a honlap üzemeltetője sütiket használjon a lehető legjobb felhasználói élmény nyújtása céljából. Rendben
Termékek Menü
+36302529424

Doma Clean lúgos ipari tisztító, 5 l

Ár:
3.556 Ft
Egységár: 711,20 Ft/liter
Gyártó: Do-Ma Bt.
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2020. április 02.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

ALKALMAZÁS

Hatékonyan tisztítja és eltávolítja a zsíros, olajos, kormos felületekről a szennyeződéseket. Használható padozatok, csempék, linóleumok, kövezetek tisztítására, de az edényekre égett zsíros, kormos szennyeződést is gyorsan eltávolítja. Használható ipari tárcsás takarítógépekben is, melyek nem tartalmaznak alumínium alkatrészeket.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT

A szer erősen lúgos, ezért csak védőszemüvegben és lúgálló védőkesztyűben lehet használni. A szennyeződés mértékének függvényében kell a szert hígítani. Rendszeres takarítógép alkalmazásával végzett takarításkor 10 liter vízhez 3-4 dl szert adagoljunk. Igény szerint nagyobb koncentrációt kell alkalmazni, ha a szennyeződés mértéke nagyobb.

ÖSSZETÉTEL

Kálium-hidroxit < 10 %, Na-metaszilikát < 3 %, nemionos felületaktív anyag < 5 %, komplexképzők, vízoldható oldószer, korrózió gátló anyag.

FIGYELMEZTETÉS

R35 Súlyos égési sérülést okoz. S1/2 Elzárva és gyerekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó. S24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást. S26 Ha szembe kerül, bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni. S28 Ha az anyag bőrre kerül, vízzel azonnal le kell mosni. S37/39 Megfelelő védőkesztyűt és arc-/szemvédőt kell viselni. S45 Baleset vagy rosszullét esetén orvost kell hívni, ha lehetséges, a címkét meg kell mutatni.

Figyelem! Kálium-hidroxidot tartalmaz! Az alumíniumot károsítja!

Kiszerelés 5 liter

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!